HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody na Mostecku a Děčínsku

Namrzlá vozovka. 

Ilustrační fotoIlustrační fotoÚzemní odbor Most
Dopravní nehoda
15.12 2017 8:06 Dobrovolná jednotka z Malého Března vyjela k dopravní nehodě osobního auta v Malém Březně. Auto sjelo do příkopu. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči vůz vytáhli.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
15. 12. 2017 7:36 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela k dopravní nehodě osobního auta a tramvaje U stadionu v Mostě. Nikdo nebyl zraněn. Auto bylo částečně zaklíněno pod tramvají. Tramvajová doprava byla přerušena.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
15. 12. 2017 7:25 Dobrovolná jednotka z Rumburku vyjela k dopravní nehodě dodávky v Rumburku – Aloisově. Dodávka ve smyku narazila do sloupku plynového vedení. Došlo k drobnému úniku plynu. Na místo byli povoláni technici, kteří plyn uzavřeli.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
15. 12. 2017 5:45 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Staré Křečany – Valdek. Auto bylo v příkopu převrácené na střechu. Zraněného řidiče vzala do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru. Auto částečně poškodilo sloup telefonního vedení. Na místo povolána správa a údržba silnic, aby posypala namrzlou vozovku. V 6:20 sjelo částečně do příkopu další auto. Hasiči jej vytáhli na vozovku.
 

vytisknout  e-mailem