HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody na Lounsku a Teplicku

Silně namrzlá vozovka byla příčinou několika dopravních nehod, při kterých byli zraněni lidé. 

Ilustrační fotoIlustrační foto14. prosince
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda
14. 12. 2017 8:05 Jednotka HZS ÚK ze stanice Duchcov vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Oseka. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zkontrolovali plynovou nádrž vozidla, zda nebyla poškozena. 
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda
14. 12. 2017 7:17 Jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Drahkova okres Teplice. Auto bylo v příkopu. Dva lidé se při nehodě zranili. Bylo oznámeno Správě a údržbě silnic, že silnici je třeba posypat.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
14. 12. 2017 6:47 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Podbořan okres Louny vyjely k dopravní nehodě mikrobusu u Podbořan. V mikrobusu cestovalo pět lidí. Čtyři byli zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Silnice byla silně namrzlá. Byla povolána Správa a údržba silnic.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda - požár
14. 12. 2017 6:43 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u Bezděkova okres Louny. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Jedno z havarovaných aut začalo hořet. Hasiči požár zlikvidovali v 7:17.
Dopravní nehoda
14. 12. 2017 6:16 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Podbořan – Za malou osadou. Auto bylo v příkopu převrácené na střechu. Zraněná řidička byla ve voze zaklíněna. Hasiči jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. Byla informována Správa a údržba silnic.
 

vytisknout  e-mailem