HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Valašského Meziříčí si vyžádala smrtelné zranění řidiče.

(7. 8. 2018) Informaci o dopravní nehodě jednoho osobního automobilu na silnici I. třídy č. 35 přijali hasiči ve 21:26 hodin. Událost se stala nedaleko Valašského Meziříčí ve směru na Hranice. Podle oznamovatele byla jedna osoba ve vozidle zaklíněna a bylo nutné její vyproštění. Na místo okamžitě vyrazily dva cisternové vozy profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí. 

Hasiči byli na místě do pěti minut. Po provedení prvotního průzkumu bylo zjištěno, že osobní automobil havaroval a skončil na střeše mimo komunikaci. Řidič byl ve vozidle zaklíněn a nejevil známky života. Hasiči provedli jeho vyproštění pomocí hydraulického zařízení, avšak po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby lékař bohužel konstatovat úmrtí.

Po zajištění místa nehody byl jeden vůz odeslán zpět na svou základnu. Jednotka nyní provádí nasvětlení místa nehody a asistenci při vyšetřování události policií.

Aktualizace:

Jakmile byla ukončena dokumentace nehody policií, vrak vozu byl naložen na odtahovou službu a místo bylo uklizeno od střepů a úlomků. V 1:38 hodin se jednotka vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem