HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda Slatiňany a Řestoky

Obvykle nás k události vysílají sympaťáci a sympaťandy z Krajského operačního a informačního střediska HZS Pardubického kraje (znáte je i z našeho miniseriálu Hasiči pod lupou: https://www.youtube.com/watch?v=vbievu-f8UU), ale někdy je tomu i jinak a hasiči si najdou práci sami v terénu.

Jako třeba profesionální hasiči z CHS Chrudim. Ti se vraceli z kondičních jízd a v ulici T.G. Masaryka ve Slatiňanech byli svědky dopravní nehody. Událost nahlásili a ihned začali poskytovat první pomoc zraněné motorkářce. Po příjezdu ZZS v součinnosti pokračovali, zraněné osobě byl nasazen krční límec a ve vakuové matraci byla osoba transportována k ošetření do nemocnice. Hasiči místo předali Policii ČR k dalšímu šetření a vrátili se zpět na základnu.

Ale nebouralo se jenom ve Slatiňanech. Dnes jsme vyjížděli také k dopravní nehodě osobního automobilu v Řestokách. Řidiči vlétla do vozu včela, který se po ní ohnal, sjel do silničního příkopu a narazil do stromu. Událost se naštěstí obešla jen s lehčím zraněním.

Buďte na svých cestách opatrní!

kpt. Mgr. Jakub Stryka - zastupující tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN_Řestoky

DN_Řestoky 

Detailní náhled

DN_Slatiňany

DN_Slatiňany 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem