HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda se třemi zraněnými v Beskydech

V sobotu 9. června 2018 v 15:03 byla na operační středisko HZS MSK nahlášena dopravní nehoda osobního automobilu, která se stala v katastru obce Staré Hamry v okrese Frýdek-Místek.

Na místo události byli okamžitě povoláni profesionálních hasiči ze stanice Frýdek-Místek spolu s dobrovolnými kolegy z obce Staré Hamry s celkem dvěma cisternami.

V době nehody cestovaly ve vozidle dvě děti a jedná dospělá osoba. Při příjezdu první jednotky na místo nehody byly děti již mimo havarované vozidlo, z vozu je vytáhli projíždějící svědci nehody, kteří ihned zastavili, aby pomohli zraněným. Řidič vozidla zůstal v autě zaklíněn a museli ho z vozidla vyprostit hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení.  

Hasiči dále asistovali přítomným posádkám zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje s ošetřením zraněných osob a s následným transportem do připravených sanitních vozů.

Po zdokumentování nehody Polici České republiky provedly jednotky odtažení havarovaného vozidla na odstavné parkoviště, uklidili a zprovoznili komunikaci a následně se vrátily zpět na své domovské základny.

Ing. Lukáš Popp

Odkazy do noveho okna

DNStareHamry (1)

DNStareHamry (1) 

Detailní náhled

DNStareHamry (2)

DNStareHamry (2) 

Detailní náhled

DNStareHamry (3)

DNStareHamry (3) 

Detailní náhled

DNStareHamry (4)

DNStareHamry (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem