HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda s pěti zraněnými mladistvými

Kly - Těžká dopravní nehoda jednoho osobního automobilu se zraněním pěti mladých lidí si dnes nad rámen vyžádalo uzavření silnice I/9 Z Mělníka na Prahu. Jednu težce zraněnou osobu následně transportoval vrtulník do pražské nemocnice, u další osoby je podezření na poranění páteře. 

Před čtvrtou hodinou ranní vyjíždí mělničtí hasiči, společně se Záchrannou službou a Policií ČR, k dopravní nehodě do obce Kly. Po dojezdu na místo je zjištěno, že se jedná o nehodu jednoho osobního automobilu, který narazil do betonového plotu. Ve vozidle cestovalo pět mladých lidí ve věku 20 a 21 let.

Zdravotníci ošetřují všech pět zraněných osob, některých těžce. V transportu a základním ošetření jim vypomáhají hasiči. Hasiči dále zajišťují vozidlo proti případnému požáru, zasypávají uniklé provozní kapaliny. Na místo je přivolána další sanita. Po převozu do mělnické nemocnice je následně jeden z těžce zraněných transportován vrtulníkem do pražské nemocnice. Jak velký musel být náraz dokládají i kusy vozidla rozmetaného do vzdálenosti desítek metrů. Z vozidla byl zcela vytržen motor, který přeletěl silnici a ležel v poli asi 15 metrů od auta.

Policie ČR zcela uzavřela silnici a odkláněla dopravu na objízdné trasy. Krátce před sedmou hodinou ranní byl provoz na silnici I/9 z Mělníka na Prahu částečně obnoven.

Proč k této těžké nehodě došlo nyní prošetřují mělničtí policisté.

Foto: HZS Mělník

mjr. Ing. Jan Hadrbolec
velitel stanice Mělník

Odkazy do noveho okna

IMG_0230-web

IMG_0230-web 

Detailní náhled

IMG_0232-web

IMG_0232-web 

Detailní náhled

IMG_0233-web

IMG_0233-web 

Detailní náhled

P1040162-web

P1040162-web 

Detailní náhled

P1040164-web

P1040164-web 

Detailní náhled

P1040165-web

P1040165-web 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem