HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Do nového roku vstoupili hasiči s novoročním projevem ředitele HZS Libereckého kraje plk. Ing. Luďka Prudila

Rok 2020 odstartoval u hasičů tradičním setkáním příslušníků a občanských zaměstnanců HZS Libereckého kraje. 

Každoroční setkání zaměstnanců a příslušníků HZS LK se uskutečnilo v pondělí 6. ledna na centrální stanici v Liberci. Ve svém projevu ředitel plk. Ing. Luděk Prudil shrnul celý uplynulý rok z pohledu zásahové činnosti, zejména zásahy, které byly v loňském roce nejzávažnější a které se zároveň Hasičskému záchrannému sboru Libereckého kraje nejvíce povedly. Zhodnotil také oblast prevence a ekonomickou stránku. Zmínil přeshraniční projekty, které byly pro sbor v loňském roce stěžejní. Vyzdvihl sportovní úspěchy reprezentantů v hasičských i nehasičských disciplínách. Dotkl se ale také negativních stránek z pohledu HZS LK. Nastínil, co hasičský záchranný sbor čeká v roce 2020 a jmenoval zejména slavnostní otevření nové stanice v Doksech, do které by se hasiči měli stěhovat v prosinci tohoto roku.

Na závěr poděkoval příslušníkům a zaměstnancům za jejich práci v uplynulém roce a do nového jim popřál zdraví, štěstí, pracovní i osobní úspěchy.

Slovo předal také svým náměstkům, plk. Mgr. Janu Málkovi, plk. Ing. Zdeňku Borovičkovi, plk. Mgr. Zdeně Paukertové a plk. Mgr. Josefu Málkovi, kteří za jednotlivé úseky popřáli všem přítomným do nového roku a poděkovali za stávající spolupráci.

Autor: por. Bc. Lucie Hložková

Foto: HZS LK

novoroční projevnovoroční projev

novoroční projevnovoroční projev

novoroční projevnovoroční projev

vytisknout  e-mailem