HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Díky Nadaci ČEZ máme nový záložní zdroj elektrické energie

Připojování nových energeticky náročnějších technologií nebo připojení nových technologií v nových výjezdových garážích klade vyšší nároky na výkon záložního zdroje elektrické energie v případě výpadku dodávky energie z veřejné sítě. 

Záložní zdroj elektrické energie je pro HZS Jihočeského kraje klíčovým. V případě výpadku dodávek elektrické energie z veřejné sítě je nezbytné zabezpečit dodávku energie pro operační středisko HZS, které je zároveň operačním střediskem celého integrovaného záchranného systému, a pro hasičskou stanici České Budějovice. Operační středisko i stanice musí zajišťovat řešení mimořádných událostí a výpadek elektrické energie si jednoduše "nemůže dovolit".
Proto jsme velice rádi, že jsme z Nadace ČEZ přijali nadační příspěvek s názvem: Zajištění provozu areálu HZS Jihočeského kraje České Budějovice v celkové částce 1 900 000,-. Projekt byl vypsán a následně schválen s účelem zajištění záložního zdroje elektrické energie v případě výpadku dodávek elektrické energie z veřejné sítě.
Díky novému záložnímu zdroji nás žádný výpadek elektrické energie v žádném případě nepřekvapí.

Odkazy do noveho okna

Nová elektrocentrála, České Budějovice - 2023 (1)

Nová elektrocentrála, České Budějovice -... 

Detailní náhled

Nová elektrocentrála, České Budějovice - 2023 (2)

Nová elektrocentrála, České Budějovice -... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem