HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dávají za nás ruku do ohně 2017

Generální ředitelství HZS České republiky vyhlašuje u příležitosti Evropského dne tísňové linky 112 již 9. ročník soutěže „Dávají za nás ruku do ohně“. Letos máme pro děti i dospělé připraveno veselé téma – budeme soutěžit o nejlepší hasičský vtip. 

Záštitu nad soutěžím jako každý rok převzal generální ředitel Hasičského záchranného sboru České republiky genmjr. Ing. Drahoslav Ryba. Soutěžit mohou děti z mateřských, základních nebo středních škol i všichni dospělí se smyslem pro humor. Samostatnou soutěžní kategorii mají profesionální a dobrovolní hasiči.

Pokud se sejde dostatečné množství zajímavých příspěvků, tak není vyloučeno ani jejich tištěné vydání. Stejným způsobem vznikla v roce 2016 dnes veleúspěšná kniha Hasičských pohádek. Spoluautorem nové hasičské publikace se má tak možnost stát každý, kdo zašle svůj příspěvek do soutěže.

Pokud chcete, aby se Váš hasičský vtip probojoval až do celostátního kola, musíte se však nejprve umístit na předních příčkách v rámci Jihočeského kraje.

Pošlete nám proto Vaše hasičské vtipy nejpozději do 30. června 2017 na adresu vendula.mateju@jck.izscr.cz.

Vtip může mít podobu pouze kreslenou nebo kreslenou doplněnou textem nebo se může jednat o psaný vtip doplněný ilustračním obrázkem. Vtipy posílejte ve formátech: .doc, .pdf, .jpg… Podmínkou soutěže je současné zaslání naskenované vyplněné přihlášky a podepsaného souhlasu s poskytnutím autorských práv.

Vaše vtipy budeme hodnotit v kategoriích: děti z mateřských škol, žáci I. stupně ZŠ, žáci II. stupně ZŠ, studenti středních škol a tvořiví dospělí. Zajímavou kategorií pak budou profesionální a dobrovolní hasiči.

Autoři nejlepších vtipů, které hodnotící porotu nejvíce rozesmějí, budou oceněni hodnotnými cenami.

Odkazy do noveho okna

Soutěž o hasičský vtip 2017

Soutěž o hasičský vtip 2017 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem