HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dary od Olomouckého kraje v roce 2017

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje v rámci vícezdrojového financování své činnosti získává pravidelně příspěvky od Olomouckého kraje. Jedná se o prostředky jak v oblasti investiční, tak provozní.

V roce 2017 přijal Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje od Olomouckého kraje peněžitý dar ve výši 155.000 Kč na úhradu nákladů spojených se zabezpečením Krajského kola soutěže družstev profesionálních a dobrovolných hasičů Olomouckého a Moravskoslezského kraje v požárním sportu 2017, které se konalo v 17. - 18. června 2017 v Přerově. Celkové skutečné náklady na akci činily 130.777,80 Kč, nepoužité peněžní prostředky byly vráceny na účet dárce.

V roce 2017 přijal Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje od Olomouckého kraje peněžitý dar ve výši 250.000 Kč na náklady spojené s vybudováním místa pro přistávání vrtulníků letecké záchranné služby v areálu Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje, požární stanice v Konici.

V roce 2017 přijal Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje od Olomouckého kraje peněžitý dar ve výši 350.000 Kč na obnovu základních technických prostředků požární ochrany - pořízení dýchacích přístrojů Dräger.

V roce 2017 přijal Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje od Olomouckého kraje peněžitý dar ve výši 220.000 Kč na pořízení vybavení v oblasti krizového řízení - protipovodňové pytle, lůžka skládací COMO s obalem, skládací přístřešky a fotoaparát.

V roce 2017 přijal Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje od Olomouckého kraje peněžitý dar ve výši 985.000 Kč na zajištění provozu datové sítě Krize, pro zajištění připravenosti Olomouckého kraje na mimořádné události a krizové situace a zajištění informování starostů obců a vedení kraje o mimořádných událostech prostřednictvím SMS/ADMS zpráv.

Za poskytnuté peněžité dary děkujeme.

Odkazy do noveho okna

vrtulník_konice

vrtulník_konice 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem