HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další tragická nehoda do stromu v MS kraji - hasiči vyprošťovali ženu v Návsí

            Tři jednotky hasičů zasahovaly v pátek 8.9.2017 odpoledne u nehody dvou osobních automobilů v Návsí (okres Frýdek-Místek), když Honda Civic narazila do stromu. Její řidič nehodu i přes velkou snahu hasičů a zdravotnických záchranářů nepřežil, hasiči museli vedle toho vyprošťovat zraněnou a zaklíněnou spolujezdkyni v Hondě.

            Je to za necelý jeden den již druhá tragická nehoda po nárazu auta do stromu v Moravskoslezském kraji. U první zasahovali rýmařovští profesionální hasiči (HZS MSK) v Ryžovišti (okres Bruntál) v pátek brzy ráno, kde nepřežila spolujezdkyně, a další tři cizinci byli se zraněními odvezeni do krnovské nemocnice.

            Operační středisko hasičů bylo o odpolední nehodě informováno čtvrt hodiny před 13. hodinou. Do Návsí vyjela jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) ze stanice v Třinci, společně s ní dvě jednotky dobrovolných hasičů - Jablunkov a Mosty u Jablunkova.

            Řidič bez známek život byl v době jejich příjezdu mimo Hondu, hasiči pomáhali s jeho oživováním. Také vyprostili zraněnou spolujezdkyni a asistovali při jejím ošetřování. Mezitím kolegové postavili na silnici mobilní zástěnu. Havarované auto hasiči zabezpečili před případným požárem. Ženu potom přenesli do vrtulníku Letecké záchranné služby Ostrava.

Odkazy do noveho okna

DNtragickastromNavsi (1 FM)

DNtragickastromNavsi (1 FM) 

Detailní náhled

DNtragickastromNavsi (2)

DNtragickastromNavsi (2) 

Detailní náhled

DNtragickastromNavsi (3)

DNtragickastromNavsi (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem