HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další ročník Hranické věže zná své vítěze

Ve čtvrtek 21. června 2018 proběhl v Hranicích již 9. ročník soutěže Hranická věž. Hasiči soutěžili v běhu na 100 m s překážkami a ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže. Nejlépe se s oběma disciplínami a horkým letním počasím popral Jakub Pěkný z HZS Ústeckého kraje. S časem v součtu 30,02 sec za sebou nechal ostatní závodníky. 

Soutěž Hranická věž se konala již tradičně na dvou místech. Start byl zahájen v 9:00 hodin na stadionu SK Hranice, na ulici Žáčkova, kde závodníci odběhli první disciplínu Hranické věže, a to běh na 100 m s překážkami. Po ukončení této disciplíny se všichni závodníci přesunuli na požární stanici v Hranicích (Tovačovského ulice), kde je čekal výstup do 4. podlaží cvičné věže.

Do letošního ročníku soutěže bylo přihlášeno více než devět desítek závodníků z řad jak profesionálních, tak i dobrovolných hasičů z celé České republiky a ze Slovenska. Závodníci soutěžili ve dvou kategoriích a na závěr proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků.

Vítězem Hranické věže 2018 se stal Jakub Pěkný z HZS Ústeckého kraje s časem 30,02 sec (součet běhu na 100 m s překážkami a výstupu na cvičnou věž). Další výsledky najdete na konci zprávy.

Autor:

por. Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039 (linka tiskový mluvčí)
tel: 950 770 207
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

vytisknout  e-mailem