HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Českokrumlovští hasiči se na Slovensku zúčastnili soutěže ve vyprošťování

HZS Jihočeského kraje a HaZZ Košického kraje pojí mnohaleté hasičské přátelství. Hasiči obou krajů se pravidelně navštěvují, vyměňují si odborné poznatky, z mnohých formálních setkáních se vyvinuly i neformální vztahy. 

Košičtí kolegové navštívili Jihočeský kraj na konci března, kdy se slovenská delegace zúčastnila odborné konference Červený kohout. Zároveň pozvali tým HZS Jihočeského kraje do Košic na krajskou soutěž HaZZ Košického kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.
Soutěže se tak o prvním květnovém víkendu zúčastnilo družstvo územního odboru Český Krumlov. Češi se mezi slovenskými kolegy se svými znalostmi a zkušenostmi rozhodně neztratili. V konkurenci celkem osmi týmů obsadili druhé místo za vícemistry Slovenska z Košic.

HZS Jihočeského kraje reprezentovali: Václav Jakubec (stanice Kaplice), Milan Hüttner (stanice Křemže), Radek Moučka (stanice Český Krumlov) a hasič-zdravotník Martin Kaločai (stanice Frymburk). Velitelem družstva je Jiří Stropek (stanice Český Krumlov).

Odkazy do noveho okna

Košice - ČK

Košice - ČK 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem