HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Čerpání vody z laguny v Cítolíbech, smrtelná dopravní nehoda u Nepomyšle, požár kamionu na D8.

21.6. 0:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že v Cítolíbech okres Louny teče paní do domu voda zásuvkami a soused má zahradě jezero. 

Na místo vyjela dobrovolná jednotka Cítolíby. Hasiči na místě v ulici Skladatele Kopřivy v Cítolíbech zjistili, že se vytvořily dvě laguny. Jednu odčerpali plovoucím čerpadlem a druhou proudovým čerpadlem. Voda byla odčerpána ve 2:22.
Územní odbor Žatec
Ucpané kanály na střeše domu v Lounech
20.6. 23:50 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny vyjela do Husovy ulice v Lounech, odkud bylo hlášeno, že voda teče do domu a jiskří elektřina. Hasiči na místě zjistili, že kvůli ucpaným kanálům na střeše domu se voda dostala do rozvodů a došlo ke zkratu. Hasiči vypnuli elektřinu ve třech bytech. Na místo byli povoláni energetici.
Územní odbor Žatec
Čerpaní vody z domu v Touženíně
20.6. 23:47 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v domě v Touženíně okres Louny je 40 cm vody a stále přitéká. Na místo vyjela dobrovolná jednotka ze Smolnice. Hasiči vodu odčerpali v 0:50.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda dodávky u Nepomyšle
20.6. 23:10 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany vyjela k dopravní nehodě u obce Nepmyšl okres Louny. Jednalo se o dopravní nehodu dodávky, při níž řidič zemřel a spolujezdec byl zraněn. Zraněného vzala do péče zdravotnická služba. Hasiči osvětlovali místo nehody pro vyšetřování Policie ČR. Po té pomohli pohřební službě naložit tělo zemřelého a vyprostili havarovanou dodávku.

požár kamionu 1.jpgpožár kamionu 1.jpg
požár kamionu 2.jpgpožár kamionu 2.jpg
Ústí nad Labem
Požár kamionu na dálnici D8
20.6. 17:39 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na dálnici D8 nedaleko Petrovic ve směru z Německa hoří spodek kamionu. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Petrovice a ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolná jenotka z Petrovic. Hořel kaminon se slovenskou registrační značkou, převážející pečivo. Hasiči zasahovali vysokotlakým vodním proudem s pěnidlem. Požár lokalizovali v 18:15 a zlikvidovali v 19:19. Po té přečerpali naftu z nádrží kamionu do sudu a uklidili místo nhody. Dálnice byla do 18:27 uzavřena. 
 

vytisknout  e-mailem