HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Brit Hubertus Bohemia pilně cvičí

Brit Hubertus Bohemia byl ještě loni touto dobu bláznivé štěně, ale pokusil se stát záchranářem jako je jeho velký parťák Darren a jakým byl i jeho předchůdce Max. Teď, téměř rok, kdy je Brit ve službě u hasičů Pardubického kraje, pilně cvičí, a dokonce už byl i na přezkoušení.
Generální ředitelství HZS pořádalo ve dnech 14. a 16. června instrukčně metodické zaměstnání (IMZ) pro kynology HZS ČR. Tento IMZ se uskutečnil v trenažéru nedaleko města Břeclav. "Tohoto výcviku jsem se zúčastnil aktivně jen s Britem. Darren je stále v rekonvalescenci po jeho úrazu při posledním výcviku. V průběhu výcviku došlo k přezkoušení mladých psů, na jaké úrovni, již jsou. Dále bylo pro ně připraveno zaměstnání k rozvíjení jejich hledacích schopnosti. Průběhu cvičení proběhlo i přezkoušení a další zaměstnání pro atestované psy a psovody," říká psovod z HZS Pardubického kraje David Hynek. Každý výcvikový den byl jiný plán a výcvik končil až v pozdních večerních hodinách.
Chcete vidět, co všechno se už Brit za ten rok naučil? Přijďte se podívat na den otevřených dveří požární stanice Žamberk, a to již tuto sobotu 18. června od 10 do 16 hodin.
por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí
Odkazy do noveho okna

Brit Hubertus na výcviku

Brit Hubertus na výcviku 

Detailní náhled

Brit Hubertus na výcviku2

Brit Hubertus na výcviku2 

Detailní náhled

Brit Hubertus na výcviku1

Brit Hubertus na výcviku1 

Detailní náhled

Brit Hubertus na výcviku3

Brit Hubertus na výcviku3 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem