HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Březnová sněhová nadílka potrápila řidiče

K nehodě osobního vozidla do Dašic vyjížděli profesionální hasiči z Holic a dobrovolní hasiči z Dašic v úterý 6. března v 7.20 hodin. Při nehodě byla jedna osoba zraněna. Osobní automobil skončil mimo silnici. Zraněná osoba byla předána do péče zdravotnické záchranné službě.

V 8 hodin zasahovali hasiči v Chrudimi u kolize osobního automobilu, který skončil mimo silnici a na boku na silnici z Chrudimi směrem na Ostřešany. Ženu si do péče převzali zdravotníci. Hasiči zajistili standardně vozidlo proti požáru i úniku provozních náplní a pomohli havarovaný automobil naložit na vozidlo odtahové služby.

Ve Strašově na čerstvém sněhovém poprašku havarovalo i osobní auto, které skončilo na střeše. Událost byla v 8.12 hodin nahlášena na operační a informační středisko hasičů. Na místo vyjela jednotka z Přelouče. Při této nehodě byly zraněny tři osoby a ihned předány zdravotníkům. Hasiči dále zajistili vozidlo a převrátili zpět na kola.

K nehodě několika automobilů do Krouny vyjížděli hasiči z Hlinska v 8.29 hodin. Při kolizi nebyl nikdo zraněn. Hasiči postupně vytáhli zapadlé automobily i kamiony z příkopů. V Orlickém Podhůří zasahovali hasiči v 9.30 hodin. Došlo zde ke kolizi osobního automobilu, který skončil na boku. V autě cestovaly dvě osoby, jedna vyvázla bez zranění a druhou převezla posádka zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Hasiči vyčkali na zadokumentování stop policisty a poté převrátili vozidlo zpět na kola.

V 9.34 hodin likvidovali hasiči následky nehody v Oldříši. Automobil skončil v příkopu na boku. Při nehodě došlo k poškození telefonní skříňky. Řidička neutrpěla žádné zranění. Hasiči zajistili vozidlo a po zadokumentování všech stop k vyšetření nehody, vyprostili vozidlo z příkopu.

Vendula Horáková, tisková mluvčí  

Odkazy do noveho okna

DN CHrudim

DN CHrudim 

Detailní náhled

Orlické Podhůří

Orlické Podhůří 

Detailní náhled

Oldříš

Oldříš 

Detailní náhled

Oldříš1

Oldříš1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem