HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bezpečná domácnost s hasiči v OC Futurum Hradec Králové

PVČ (1).JPGVe středu 10. 4. 2019 proběhla v OC Futurum Hradec Králové další preventivně výchovná akce zaměřená na problematiku bezpečnosti v domácnostech.

V průběhu dne se mohli občané seznámit s riziky možného požáru v domácnosti. Na základě skutečných případů byly příslušníky HZS Královéhradeckého kraje předávány rady, jak požáru předejít, ale i jak jej nahlásit nebo jaké hasební prostředky můžeme použít. Speciální pozornost byla věnována detekci požáru a nebezpečných plynů v domácnostech.

Zajímavostí pro návštěvníky byl také vystavený nový vyšetřovací automobil, který si mohli všichni prohlédnout. Nový automobil pro vyšetřovatele příčin požárů bude už brzy sloužit kolegům na územním odboru Jičín.

Příslušníci HZS Královéhradeckého kraje zodpověděli během dne spoustu dotazů od široké veřejnosti. Otázky se nakonec neomezily jen na požární ochranu, ale zahrnuly celou škálu činností prováděnou hasiči, včetně problematiky ochrany obyvatelstva jako jsou varování, evakuace nebo ukrytí.

Další příležitost, kdy se budou moci lidé podívat na hasičskou techniku a případně vznést dotazy spojené s požární ochranou, budou mít všichni obyvatelé Královéhradeckého kraje během dnů otevřených dveří požárních stanic, které se uskuteřní první květnovou neděli - další informace zde: https://www.hzscr.cz/clanek/kvetnove-dny-otevrenych-dveri-na-stanicich-a-akce-hzs-kralovehradeckeho-kraje.aspx

Odkazy do noveho okna

PVČ (1)

PVČ (1) 

Detailní náhled

PVČ (2)

PVČ (2) 

Detailní náhled

PVČ (3)

PVČ (3) 

Detailní náhled

PVČ (4)

PVČ (4) 

Detailní náhled

Bezpečná domácnost

Bezpečná domácnost 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem