HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bez zranění se neobešly ani odpolední nehody motorek

(26.7.2018) Během odpoledne se ve Zlínském kraji staly další dvě dopravní nehody, kde účastníkem byli motorkáři. 

V prvním případě o půl jedné odpoledne vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Slavičín a místní dobrovolní hasiči k nehodě, která se stala mezi Slavičínem a Nevšovou. Zde motorkář narazil do přívěsu odbočujícího traktoru. Motorkář po nehodě skončil v příkopu vedle komunikace. Do péče si motorkáře vzali záchranáři, neboť muž utrpěl zranění, které si vyžádalo ošetření. Následně jej transportovali do nemocnice.

Hasiči u motocyklu provedli protipožární opatření. Nehoda komplikovala v daném úseku plynulý provoz, proto hasiči v místě nehody usměrňovali dopravu, aby se zde netvořily dlouhé kolony.

Druhá nehoda se stala v jednu hodinu odpoledne v Holešově na Kroměřížsku v ulici Plačkov. K nehodě byla operačním důstojníkem vyslána jednotka profesionálních hasičů z Holešova. Po jejich příjezdu na místo se zde nacházeli již záchranáři, kteří ošetřovali zraněnou ženu. Hasiči průzkumem místa zjistili, že se zde střetlo osobní vozidlo se skútrem, právě, jehož řidička utrpěla zranění. V osobním vozidle nikdo zraněn nebyl. Hasiči u dopravních prostředků provedli protipožární opatření a místo nehody předali státním policistům.

Obě dopravní nehody prošetřují dopravní policisté.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

Slavičín1

Slavičín1 

Detailní náhled

Slavičín2

Slavičín2 

Detailní náhled

Slavičín3

Slavičín3 

Detailní náhled

Holešov1

Holešov1 

Detailní náhled

Holešov2

Holešov2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem