HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Auto začalo hořet po střetu s motorkou. Motorkář nehodu nepřežil.

(30.7.2015) Ve čtvrtek večer zasahovali hasiči u dopravní nehody automobilu a motorky s následným požárem ve Starém Městě u Uherského Hradiště. 

Dopravní nehodu u starého cukrovaru ve Starém Městě u Uherského Hradiště nahlásili občané na operační středisko hasičů ve Zlíně dne 30. 7. 2015 ve 20:45 hodin. Dále bylo ohlášeno, že osobní vůz hoří a že na místě jsou dvě zraněné osoby.
 
K nehodě byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z Uherského Hradiště, která vyjela s jednou automobilovou stříkačkou. Na místě byla do pěti minut od vyhlášení požárního poplachu.
 
K dopravní nehodě Škody Favorit a motocyklu Suzuki došlo na křižovatce ve směru na obec Nedakonice. Ještě před příjezdem hasičů se snažili kolemjdoucí uhasit požár přenosnými hasicími přístroji, ale nepodařilo se jim to. Hasiči proto k uhašení vozu použili vysokotlaký proud vody.
 
U nehody bylo zjištěno, že řidič vozu je lehce zraněný. Jeden z motorkářů nehodu nepřežil, druhý byl s těžkým zraněním transportován vrtulníkem do nemocnice.
 
Vzhledem k šetření nehody byla komunikace uzavřena a osvětlována hasiči.
 
Autor: nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem