HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

4. ročník přeboru Jihočeského HSK, z. s., a HZS Jihočeského kraje v tenisu

Jihočeský HSK, z. s., a ÚO Strakonice zorganizovaly 4. ročník přeboru v tenisu. Přebor se nemohl konat ve sportovním areálu v Blatné pro nepřízeň počasí, tudíž organizátoři přebor přesunuli do krásných vnitřních prostor. Hrálo se ve vnitřní hale v Českých Budějovicích v ulici U Voříškova Dvora. Turnaje se zúčastnilo celkem 12 sportovců z 5 územních odborů. Soutěžilo se ve dvou disciplínách (čtyřhra a jednotlivci), hrálo se na jeden vítězný set. 

Nejprve proběhly čtyřhry systémem každý s každým v jedné skupině. Na prvním místě se umístili Martin Dobrovodský a Tomáš Marek z ÚO Č. Krumlov, 2. místo obsadili Luboš Pýcha a František Hrach z ÚO Strakonice a 3. místo David Lojka a Ondřej Blažek z ÚO J. Hradec.
Po náročných čtyřhrách následovala soutěž jednotlivců. Systém byl zvolen pavouk na jednu porážku. První místo obhájil Luboš Pýcha z ÚO Strakonice. Další pořadí František Hrach, Jakub Kreuz - oba ÚO Strakonice, Josef Mašek z ÚO Písek, Martin Motejzík a David Kubiš – oba ÚO Písek.
Přebor se uskutečnil za podpory Jihočeského HSK, z. s., České hasičské sportovní federace, sportovního svazu hasičů, z. s., HZS Jihočeského kraje a řady sponzorů: zejména Vafo Production, Leifheit, Vihay Elektronics, GD Druckguss, Feenix Sanace a dalších, kterým tímto moc děkujeme.

Odkazy do noveho okna

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (3)

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (3) 

Detailní náhled

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (2)

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (2) 

Detailní náhled

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (1)

Tenis, Blatná - 20. 9. 2022 (1) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem